Het residentiële nieuwbouwproject Estrella del Mar is gelegen in een van de meest exclusieve woonwijken van Marbella, Elviria – Las Chapas.

De ontwikkeling beschikt over ééngezins- en meergezinswoningen met 2 en 3 slaapkamers met een garage en berging. Dit allemaal op slechts 150 meter van de beste stranden van de stad.

De woningen hebben uitstekende privé gemeenschappelijke ruimtes, van waaruit u kunt genieten van een fantastisch uitzicht.

Estrella del Mar is een rustig residentieel nieuwbouwproject wat het sociale en gezinsleven combineert. De ontwikkeling heeft toegang tot alle faciliteiten en de beste recreatieve voorzieningen, waaronder het winkelcentrum La Cañada en fantastische golfbanen. Bovendien is er een ruim aanbod aan tennisclubs in de omgeving. Het gebied heeft een uitstekende infrastructuur, waardoor u het stadscentrum Marbella of Puerto Banus in slechts een paar minuten kunt bereiken. 

De locatie is perfect, een rustige prachtige urbanisatie gelegen op 150 meter van een van de beste zandstranden van Marbella.
Estrella del Mar combineert het sociale met het gezinsleven. Direct toegang tot alle noodzakelijke diensten en de beste recreatieve voorzieningen, zoals het winkelcentrum La Cañada en golfbanen.
Een gemeenschappelijke tuin, een gemeenschappelijk zwembad, gelegen nabij golfterrein, scholen in de nabijheid, op loopafstand van cafes en restaurants, winkels en het centrum.
Het gebied heeft uitstekende infrastructuur, waardoor u het centrum van Marbella of Puerto Banus in slechts een paar minuten kunt bereiken.

Een erkend ‘groen’ project
Estrella del Mar gaat voor ecologische duurzaamheid. Om deze reden hebben de woningen het BREEAM-keurmerk gekregen, wat ervoor zorgt dat ze voldoen aan alle criteria voor efficiëntie en duurzaamheid, aangezien zowel het ontwerp als de bouw zijn uitgevoerd om de CO2-uitstoot en de ecologische voetafdruk te verminderen.

estrella - breeam

  • Vrijstaande of geschakelde villa’s
  • Twee totdrie slaapkamers
  • Beveiligde gemeenschap
  • Een fantastisch uitzicht
  • Gemeenschappelijke ruimtes: zwembaden, fitness, co-working ruimte, etc.
  • Op slecht 150 meter van de zandstranden
  • En nog veel meer!

Prijzen (7/1/22)

  • 2-kamer vanaf € 380.000 tot € 417.000
    3-kamer vanaf € 498.000 tot € 645.000

Vraag brochure aan met prijslijst en specificaties >

nl_NL_formalNederlands (Formeel)